282 corredors, a la Balcó de l’Empordà

By | 11 de Febrer de 2019

Un total de 282 corredors i corredores van completar ahir el recorregut de la Balcó de l’Empordà, que aquest any, per primera vegada, s’ha dividit en dos circuits diferents: 74 corredors van finalitzar la Trail (16km) i 208 van finalitzar la Marxa (7km).

L’Ajuntament de Palau-saverdera vol agrair l’assistència a tots els participants, així com la bona feina feta pels voluntaris i voluntàries i el suport dels sponsors i col·laboradors: Procasa, Mas Romeu, Esports Nabes, Finisher, ARC El Fitó i la Cooperativa de Palau-saverdera.

El regidor d’Esports, Guillermo Colomer, agraeix també la col·laboració del Parc Natural del Cap de Creus i dels responsables del monestir de Sant Pere de Roda. Colomer explica que “l’objectiu de l’edició d’aquest any era posar el nivell una mica alt amb la Trail i crec que els corredors han gaudit de la prova”.

El regidor destaca que la “promoció de l’esport en l’entorn natural, especialment entre el jovent, és una prioritat que l’equip de govern sempre ha volgut desenvolupar” i que certàmens com la Balcó de l’Empordà faciliten molt la feina en aquest sentit.

Podeu consultar les classificacions aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.