Propostes guanyadores dels pressupostos participatius

By | 4 d'Abril de 2019

Aquestes són les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2019 i, per tant, són aquestes les que l’Ajuntament executarà abans de final d’any amb la partida de 40.000€ que hi ha reservada en el pressupost municipal:

  • Instal·lació de tres minideixalleries per a piles, cds, bombetes i similars. Valorada en 4.500€, que ha obtingut 58 vots
  • Pavimentació del camí vell de Roses (neteja de vorals i construcció de cunetes). Valorada en 27.500€, que ha obtingut 50 vots
  • Reforestació amb 20 alzines a la zona del poble que es consideri més adient. Valorada amb 4.000€ que ha obtingut 48 vots
  • Adquisició de material audiovisual per a la biblioteca (projector amb pantalla, altaveus, ordinador fix i portàtil). Valorada amb 4.000€, que ha obtingut 20 vots.

Podeu consultar aquí amb més detall el resultat de les votacions. Veureu que hi ha 4 propostes (millora de l’entorn de la font de Dalt, construcció d’un rocòdrom, construcció d’un skateparc i grades al camp de futbol) que no han resultat guanyadores, tot i que han obtingut més vots que l’adquisició de material audiovisual per a la biblioteca.

Tal com estableixen les bases del procés, s’han seleccionat les propostes més votades fins a exhaurir els 40.000€ previstos. Les tres propostes més votades estan valorades, conjuntament, en 36.000€ i, per tant, un cop seleccionades aquestes tres, només quedaven 4.000€ disponibles.

Les quatre propostes següents en nombre de vots (millora de l’entorn de la font de Dalt, construcció d’un rocòdrom, construcció d’un skateparc i grades al camp de futbol) estan valorades en més de 4.000€ cadascuna i és per aquesta raó que no s’han pogut seleccionar i s’ha hagut d’arribar fins a la vuitena proposta més votada per tancar la selecció de propostes guanyadores.

Un total de 135 persones han votat en aquesta fase final del procés, la qual cosa representa un 11,13% del cens total de 1.213 persones que podien votar.

La regidora de Participació, Paulina Calvo, destaca la bona acollida que tenen els pressupostos participatius i agraeix la participació de la gent: “estic molt satisfeta d’aquesta segona edició dels pressupostos participatius a Palau-saverdera i des de l’Ajuntament volem agrair la participació de totes les persones que, d’alguna manera, heu intervingut en alguna de les fases del procés”.

 

2 thoughts on “Propostes guanyadores dels pressupostos participatius

  1. Anònim

    Contenta amb el resultat dels pressupostos participatius.
    Més contenta en cara en la suspensió de llicències d’obres en el sud 3. Encara que caldria fer-la per sempre i no per un any.

    Reply
  2. Carme Montenegro Famada

    El recobriment, crec que hauria de sortir el proper any, ja que això d’escalada es important per els adolescents , el sentit d’equilibri, força…

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.