Pavimentació dels carrers de la Plaça i Església

By | 14 de Juny de 2019

L’empresa Rubau Tarrés està executant el projecte de pavimentació amb formigó del carrer de la Plaça i d’una part del carrer Església. Mentre que en el primer cas l’actuació ja està molt avançada, les obres al carrer de l’Església començaran després de Sant Joan.

L’asfalt del carrer de la Plaça estava en molt mal estat, com també ho està el d’una part del carrer de l’Església. A final de l’any passat, l’Ajuntament es va posar a treballar per resoldre aquesta situació.

Tot i que les obres es van adjudicar el 15 de gener per 38.980,513 € (IVA inclòs) a l’única empresa que es va presentar a la licitació, els treballs sobre el terreny no han començat fins fa poques setmanes. Trobareu aquí tots els detalls del projecte i de la licitació.

La redacció del projecte (5.234,46€ /iva inclòs) i la direcció de les obres (6.030,16€ / iva inclòs) es van adjudicar a l’empresa Oceans Enginyeria Civil SLP.

One thought on “Pavimentació dels carrers de la Plaça i Església

  1. Carlota

    Hi,

    We’re wondering if you’ve considered taking the written content from palau-saverdera.cat and converting it into videos to promote on Youtube? It’s another method of generating traffic.

    There’s a 14 day free trial available to you at the following link: https://www.vidnami.com/c/NurlanQ-vn-freetrial

    Regards,
    Carlota

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.