Resultats de les enquestes sobre la qualitat dels serveis (2021)

Entre el 21 de setembre i el 10 d’octubre de 2021 (finalment es va allargar fins el 15 d’octubre), l’Ajuntament va posar a la vostra disposició quatre enquestes per valorar el funcionament de 4 serveis públics municipals: la piscina, el bar-restaurant del Centre Cívic, el Casal Jove per a nois i noies de 6è fins a 4t d’ESO i el Casal per a nens i nenes de P3 fins a 6è.

A partir de les vostres aportacions s’han elaborat les taules que podeu veure a continuació. Trobareu la puntuació assolida per a cadascun dels aspectes que es van valorar en una escala de l’1 al 5, on s’entén que 1 és molt dolent, 2 és dolent, 3 és normal, 4 és bo i 5 és molt bo.

Si voleu veure amb tot el detall el resultat de les enquestes i voleu veure també els comentaris que vau fer com a propostes de millora dels serveis avaluats, podeu fer clic en els enllaços que trobareu a continuació:

L’Ajuntament tindrà en compte les vostres respostes i comentaris i analitzarà les propostes de millora que heu plantejat. Properament, posarem a la vostra disposició noves enquestes orientades cap a altres serveis que ara no han estat avaluats.

Última actualització: 16/11/2023

Comments are closed.