Aprovat definitivament el projecte per reurbanitzar els carrers Pirineus i Pení

El Ple de l’Ajuntament del dijous 25 de maig va aprovar definitivament, i per unanimitat dels grups polítics, el Projecte de reurbanització dels carrers Pirineus i Pení, que podeu consultar fent clic aquí.

El projecte té un pressupost base de licitació de 187.649,10€ (IVA inclòs) i preveu renovar el paviment i les xarxes de serveis d’aquests dos carrers.

El paviment actual, que està en molt mal estat, se substituirà per un paviment de formigó amb una tira de llamborda central i tires transversals cada 5 metres.

La placeta que es troba a la intersecció dels dos carrers també es pavimentarà amb formigó i tindrà una part central feta de llambordes de dos colors.

Pel que fa referència als serveis, es renovarà completament la xarxa d’aigua potable, es farà una xarxa de drenatge independent de la xarxa de sanejament (actualment aquestes dues xarxes estan unificades) i se soterraran tots els cables.

Aquesta actuació va ser aprovada inicialment en el Ple de 22 de setembre de 2022 i va estar exposada al públic 30 dies, durant els quals es va presentar un suggeriment que ha estat acceptat i es tindrà en compte en el moment d’executar els treballs.

Amb el projecte aprovat, ara caldrà treure a concurs el contracte i que l’empresa que resulti guanyadora comenci a treballar-hi.

A la mateixa sessió de 25 de maig es va acordar acceptar el recurs de reposició presentat per Alternativa x Tothom en contra de l’acord de Ple de 23 de març i, com a conseqüència d’això, al projecte de construcció d’una pista de pàdel, que ja està aprovat definitivament,  s’hi haurà d’incorporar un projecte de gestió i un estudi de viabilitat.

Feu clic aquí si voleu veure tots els punts de l’ordre del dia que es van tractar durant el Ple.

Trobareu aquí l’enregistrament en vídeo de la sessió.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.