L’alcalde de Palau-saverdera, Miquel Serra, és el nou president de la Mancomunitat d’Aigües

L’alcalde de Palau-saverdera, Miquel Serra, és el nou president de la Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües de Garriguella, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Pedret i Marzà.

El seu nomenament es va fer efectiu el passat 1 d’agost durant la sessió de constitució de la nova Comissió Gestora de la Mancomunitat, sorgida com a conseqüència dels resultats de les darerres eleccions municipals.

Juntament amb el seu nomenament, també es van acordar els càrrecs que tindran el representants dels cinc pobles que integren la Mancomunitat:

  • Raquel Salas Velasco, alcaldessa de Garriguella, tindrà una de les dues vicepresidències.
  • Joana Cobo Ortiz, alcaldessa de Vilajuïga, tindrà l’altra vicepresidència
  • Carles Mas Ellis, primer tinent d’alcaldessa a l’Ajuntament de Pedret i Marzà, serà el vocal adjunt a tresoreria
  • Jaume Isern Ruiz, alcalde de Pau, serà adjunt vocal adjunt a secretaria

El nou president inicia aquesta nova etapa “amb la voluntat d’implicar al màxim els representants dels cinc pobles en la gestió i el dia a dia de la Mancomunitat”, alhora que vol aconseguir reforçar el paper d’aquest organisme com a interlocutor amb l’empresa concessionària.

“No pot ser que AGBAR tingui com a interlocutors a cadascun dels nostres ajuntaments. La Mancomunitat és l’organisme al qual li vam delegar, entre altres, les competències en el servei d’abastament d’aigua i clavegueram i la interlocució ha de ser amb la Mancomunitat, per tal de poder actuar de manera més ben planificada”, diu Miquel Serra.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.