Arriba la Festa de Bruixes i Castanyes a Palau-saverdera

Aquest any hi haurà dos dies de Festa de Bruixes i Castanyes a Palau-saverdera. El primer dia estarà molt centrat en llegendes i tradicions locals i el segon dia ens veurem completament immersos en un món de fantasia.

Els actes començaran el divendres 3 de novembre amb la celebració de la tradicional castanyada a la plaça de l’església.

A continuació, hi haurà un espectacle teatral al carrer basat en llegendes de bruixes i bruixots de Palau-saverdera, a càrrec de la companyia Terramar Natura i Cultura.

El dissabte 4 de novembre hi haurà una actuació de màgia al matí i durant tot el dia hi haurà una Fira de Bruixes i Castanyes als Jardins de la Generalitat.

A la tarda hi haurà una projecció de cinema familiar i, al vespre, de la mà d’un dels bruixots més importants del poble, ens endinsarem en el món dels malsons.

Hi haurà el passatge del terror a la plaça Major (cal comprar l’entrada de 3€ aquí) i correfoc amb Els Senyors del Foc.

A la nit, hi haurà sessió de dj pels més joves al Centre Cívic (entrada 3€). Atenció! entrades esgotades per a aquesta activitat!

Feu clic aquí si voleu participar en el concurs per decorar balcons i racons del poble que han organitzat els membres de l’Espai Jove.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.