L’Ajuntament tindrà un arquitecte en plantilla i es modifica l’horari dels empleats públics

L’Ajuntament de Palau-saverdera, mitjançant acord de Ple de 27 de novembre, ha aprovat per unanimitat modificar la plantilla de personal per incorporar una plaça d’arquitecte.

Tal com va explicar durant la mateixa sessió l’alcalde, Miquel Serra (Alternativa x Tothom), l’objectiu d’aquesta mesura és millorar l’eficiència dels serveis de gestió urbanística que presta l’Ajuntament.

A la persona que ocupi aquesta nova plaça se li encarregaran unes tasques que fins ara es prestaven de manera externa.

L’Ajuntament preveu treure a concurs la plaça l’any que ve i des d’ahir l’expedient de modificació de la plantilla està exposat al públic per si voleu presentar-hi al·legacions.

També per unanimitat, es va aprovar durant la mateixa sessió modificar la Relació de Llocs de Treball pel que fa referència a l’horari dels empleats municipals.

Un cop sigui vigent aquesta modificació, els treballadors tindran una major flexibilitat horària, que es podrà fer efectiva de tres maneres diferents:

  • entrar a treballar a les 7.30h (en comptes de fer-ho a les 8h) i sortir a les 14.30h (en comptes de sortir a les 15h).
  • entrar a treballar a les 8.30h (en comptes de fer-ho a les 8h) i sortir a les 15.30h (en comptes de sortir a les 15h)
  • treballar de 8h a 14.30h, més una tarda a la setmana, a elecció de l’empleat.

A la mateixa sessió es van aprovar quatre modificacions de pressupost (una de les quals servirà per millorar la sonorització de la sala de Plens) i es va donar compte de d’unes altres dues modificacions de partides. Feu clic aquí si voleu veure el detall de tots aquest expedients.

El Ple es va tancar amb el torn de Precs i Preguntes, que podeu veure a partir del moment 39’47” de la gravació.

Feu clic aquí per veure tots els punts de l’ordre del dia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.