La sala de plens de l’Ajuntament estrena micròfons i altaveus per millorar la sonorització

Els regidors de l’Ajuntament van estrenar ahir el nou equip de so que s’ha instal·lat a la sala de plens per tal de millorar la sonorització d’aquest espai.

Ara hi ha un micròfon per a cadascun dels regidors i per a la secretària, un controlador que rep l’àudio i un amplificador amb sortida cap a la càmera que es fa servir per gravar les sessions i cap a dos altaveus que s’han penjat a la paret.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament vol resoldre els dos problemes que hi havia fins ara: el públic present a la sala tenia dificultats per escoltar les intervencions dels regidors i el so que s’obtenia en gravar les sessions era feble i defectuós.

Ara, gràcies als dos altaveus, el públic escolta millor les intervencions dels regidors i el so que s’obté en el vídeo de les sessions és molt més net i potent que l’enregistrat en sessions anteriors

Els treballs de sonorització de la sala de Plens es van encarregar a l’empresa Imatge i So per acord de junta de govern de 4 de desembre de 2023 i han tingut un cost de 6.353,32€ (iva inclòs)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.