Dilluns 22 d’abril s’obre a la circulació el carrer Rosselló

El proper dilluns 22 d’abril s’obrirà a la circulació el carrer Rosselló, que és el nou vial que s’ha obert per connectar el carrer Quintans amb el carrer Nou.

Tindrà un sol sentit de circulació, que servirà per anar des de Quintans cap al carrer Nou.

Les obres d’obertura d’aquest carrer estan incloses dins del mateix projecte de reurbanització del carrer Ciutat, que s’ha acabat executant per un import global de 424.922,41 € (IVA inclòs).

Els treballs en aquests dos carrers es van adjudicar el 8 d’abril de 2022 a l’empresa Salvador Serra per 392.766,00 € (IVA inclòs), però s’han hagut de fer diverses modificacions i s’han acabat executant per l’import indicat en el paràgraf anterior.

Els treballs als carrers Ciutat i Rosselló van començar a final de setembre de 2022 i es van allargar fins el passat 30 de juny de 2023.

Per finançar l’actuació, l’Ajuntament compta amb una subvenció de 250.000€ del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat i amb una aportació de 91.217,12€ de la Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües de Garriguella, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Pedret i Marzà.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.