Aprovada definitivament l’ordenança de civisme i convivència

Ahir va sortir publicat al Butlletí Oficial de la Província l’anunci d’aprovació definitiva de l’Ordenança de Civisme i Convivència, que podeu consultar fent clic aquí.

Aquesta nova ordenança regula diversos aspectes de l’àmbit municipal, com són: l’organització d’actes en espais públics, la conducta a l’espai públic, les ocupacions de via pública, el vandalisme, la circulació, la neteja de parcel·les, el llançament de residus, els sorolls o les obres, entre altres.

Un avantprojecte de l’ordenança es va sotmetre a consulta pública entre els mesos de febrer i març de 2023 i durant aquella fase es van rebre quinze propostes plantejades per veïns i veïnes del poble.

Una comissió es va reunir el 3 d’abril de 2024 (feu clic aquí per veure l’acta) per analitzar les propostes presentades i preparar el text, que posteriorment va ser aprovat inicialment pel Ple el 27 de maig de 2024.

Entre el 17 de juny i el 31 de juliol el text va estar exposat al públic, no s’hi van presentar al·legacions i, tal com estableix la normativa, entrarà en vigor d’aquí a 15 dies. Feu clic aquí si voleu veure totes les fases de la tramitació d’aquest expedient.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.