Constitució del nou ajuntament

El passat dissabte 15 de juny es va fer la sessió constitutiva de l’Ajuntament de Palau-saverdera pel període 2019-2023, durant la qual es va investir alcaldessa Isabel Maria Cortada Soler (Gent de Palau-AM) per segon mandat consecutiu.

Isabel Maria Cortada va ser investida alcaldessa com a cap de llista de la formació més votada a les eleccions del 26 de maig, però sense comptar amb la majoria absoluta del Consistori. Cada grup va presentar el seu cap de llista com a candidat a l’alcaldia i cada candidat va rebre únicament els vots dels membres de la seva propia formació.

Cortada, que durant el mandat 2015-2019 va governar amb majoria absoluta, gràcies al pacte amb Alternativa x Tothom, haurà de governar ara en minoria, com a conseqüència de la decisió d’aquesta formació, encapçalada per Miquel Serra Trulls, de passar a l’oposició.

L’equip de govern queda format per Paulina Calvo Cabanas, Bruno Maydat Malé i Gladys Fernanda López Giménez, que juntament amb Isabel Maria Cortada es van presentar a les eleccions per Gent de Palau-AM; mentre que l’oposició estarà formada pels tres regidors electes de JuntsxPalau (Jordi Compte Martí, David Berta Orta i Danielle Linda Van der Klein) i els dos regidors d’Alternativa x Tothom (Miquel Serra i Guillermo Colomer Domènech).

Trobareu aquí l’enregistrament en vídeo de la sessió.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *