Modificacions d’Ordenances Fiscals 2018

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals (tributs, taxes i preus públics) que s’aplicaran a partir de l’1 de gener de 2018, amb els vots a favor de de l’equip de govern (Gent de Palau-Acord Municipal i Alternativa per Tothom) i els vots en contra del PDeCAT.

Les modificacions d’ordenances fiscals per a l’any que ve s’havien aprovat inicialment en el Ple de 28 de setembre i van estar exposades al públic fins el 21 de novembre. Durant el termini d’exposició pública un veí va presentar diverses al·legacions, que han estat desestimades per les raons que s’exposen a la proposta d’aprovació definitiva que es va debatre al Ple.

Els canvis aprovats definitivament són els següents:

  • Ordenança Fiscal número 8: es modifiquen les tarifes d’emissió d’alguns documents administratius i es modifiquen les tarifes de tramitació de llicències de taxi.
  • Ordenança fiscal número 9: es modifiquen les tarifes per canvis de titular i per la tramitació d’activitats econòmiques innòcues o de baix risc.
  • Ordenança fiscal número 10: s’introdueixen noves tarifes per a plans i instruments urbanístics i, entre altres modificacions, la taxa per obtenir la llicència d’obra menor passa de 25€ a 50€.
  • Ordenança Fiscal número 11: es modifica la taxa de recollida d’escombraries amb una rebaixa del 46% anual pels habitatges. També es modifica a la baixa la taxa de jardins.
  • Ordenança Fiscal número 17: es suprimeix la tarifa diària per a l’ús del camp de futbol.

Feu clic aquí per veure les modificacions amb detall.

Feu clic aquí per veure el vídeo del Ple.

Informació relacionada:
· Reducció de 109€ de la taxa d’escombraries

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *