Propostes que passen a la fase de votació

Aquestes són les 4 propostes que passen a la fase final de votació dels Pressupostos Participatius d’aquest any perquè han resultat les més votades durant la fase de priorització per internet:

  • construcció d’un rocòdrom
  • construcció d’un skateparc
  • instal·lació de 3 o 4 plafons que fan la funció de mini-deixalleries (piles, bombetes, cd’s, bateries, esprais…) a diferents punts del poble
  • millora de l’entorn de la font de Dalt (nou mobiliari urbà, barana per evitar caigudes des de la part de dalt i col·locació de jocs per a nens i nenes de 6 a 14 anys, entre altres coses)

En un taller que es farà el proper dijous 31 de gener, a les 19.30h al Centre Cívic, decidirem les altres 6 propostes que també passaran a la fase final de votació.

Recordeu que ara estem a la fase de priorització de propostes i que l’Ajuntament ha volgut que aquest any es pugui prioritzar per internet i també presencialment, mitjançant el taller que es farà dijous.

Entre tots vam presentar 141 propostes; de les quals, els serveis tècnics de l’Ajuntament, després d’ajuntar les que estaven duplicades, d’eliminar les que no s’ajustaven a les normes del procés i les que ja estan previstes executar, en van validar 28.

D’aquestes 28, només 10 passaran a la fase final de votació: 4 ja les hem escollit i les altres sis, les seleccionarem dijous. Si heu participat a la priorització per internet i no ha sortit la proposta o les propostes que volíeu, és important que vingueu al taller per intentar que siguin seleccionades.

Recordeu que ara ja no podeu seleccionar propostes per internet i que només ho podeu fer presencialment.

Podeu consultar en aquest document amb més detall en què consisteixen les 28 propostes que ara estem prioritzant.

En el gràfic següent trobareu els vots que ha rebut cada proposta en el procés de priorització online, que es va tancar el passat diumenge 27 de gener, i en el qual van participar un total de 120 persones:

En els Pressupostos Participatius d’aquest any de l’Ajuntament de Palau-saverdera estem triant el destí de 40.000€ del capítol d’inversions del pressupost municipal.

Trobareu aquí tota la informació del procés.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *