Comença l’Esplai i l’Espai jove

El proper dissabte 21 de setembre torna l’activitat a l’Esplai i l’Espai Jove de Palau-saverdera.

Informació sobre l’Esplai
Per tal de millorar l’oferta, aquest any podran assistir a l’Esplai nens i nenes des de Primer fins a Sisè de Primària. Es faran dos grups: el primer grup amb mainada de Primer fins a Tercer, i el segon grup amb mainada de Quart fins a Sisè.

L’horari de l’Esplai és de 16h a 18.30h, i es farà cada dissabte a la biblioteca.

Si voleu apuntar el vostre fill/filla heu d’omplir el formulari que trobareu fent clic aquí i portar-lo a l’Esplai, juntament amb una fotocòpia de la targeta del Servei Català de la Salut.

Informació sobre l’Espai Jove
A l’Espai Jove poden participar-hi nois i noies que actualment estiguin en edat de cursar Secundària. Les sessions de l’Espai Jove es faran tots els dissabtes, de 17.30h a 20h, també a la biblioteca.

Si el vostre fill/filla vol participar a l’Espai Jove, només cal que es presenti a la sessió i allà mateix li donaran el formulari que haurà d’omplir per formalitzar la inscripció

El passat dissabte 14 de setembre es va fer una reunió pública al Centre Cívic per donar a conèixer els detalls d’aquesta nova etapa de l’Esplai i de l’Espai Jove, que ara comença de la mà d’una nova empresa contractada per l’Ajuntament.

Fins l’any passat, era la Fundació Catalana de l’Esplai qui s’encarregava de gestionar aquest servei i ara se’n farà càrrec Actiescola SLU fins el 13 de juny de 2020. Els serveis d’Actiscola suposen un cost de 7.879,52€ per a l’Ajuntament. L’activitat és gratuïta pels assistents.

La regidora responsable, Gladys López (Gent de Palau-AM), considera que el canvi d’empresa serà beneficiós per a tots els usuaris i que servirà per millorar la qualitat del servei i afegeix que “la voluntat de l’Ajuntament i d’Actiescola és que els participants s’impliquin en les coses que es fan al poble i que trobin un lloc i un moment per reunir-se i compartir experiències”.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *