Comiat als joves del camp de treball

IMG_7564L’Alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, representants de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, del parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà i del parc natural del cap de Creus han acomiadat avui la trentena de joves que han participat en el camp de treball de la l’Iaeden a Palau-saverdera.

Els joves van arribar a Palau-saverdera el passat 16 d’agost i han estat quinze dies amb nosaltres. Han col·laborat a organitzar els actes de la Festa Major (activitats per a joves i nens del dissabte al matí), han fet bones relacions amb la gent gran del poble i han fet una gran neteja de la bassa Saloma, dins del parc natural dels Aiguamolls i l’Empordà.

Entre les coses que han extret de la bassa hi ha: una barca, bateries de plom, una pica de lavabo, gossos morts embolicats en bosses d’escombraries, plantes invasores i animals invasors, com són les tortugues de Florida, que s’han portat al centre de reproducció de tortugues de l’Albera.

Els joves han dormit aquests quinze dies al gimnàs de l’escola de Palau-saverdera, feien servir la cuina de la Font Mallola com a cuina-menjador i les dutxes del Centre Cívic per a la higiene personal.

L’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta per tot el que han aportat els joves durant aquestes dues setmanes, ha destacat la bona convivència que hi ha hagut amb la gent del poble i els ha donat les gràcies pel seu treball en nom de tot l’Ajuntament.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *