L’Ajuntament rebrà 370.036€ en subvencions de la Generalitat

L’Ajuntament de Palau-saverdera rebrà un total de 370.036€ en forma de subvencions de la Generalitat, a través del Pla Únic d’Obres i Serveis pel període 2020-2024.

A final de l’any passat, l’Ajuntament va sol·licitar aquests diners per poder finançar parcialment tres projectes i la Generalitat va donar a conèixer ahir la resolució.

Els projectes que rebran subvenció són els següents:

Millora dels accessos als espais d’interès turístic i econòmic
L’Ajuntament va demanar una subvenció de 250.000€ per a un projecte de 326.729,88€ que preveu, entre altres coses, pavimentar tot el carrer Ciutat (inclòs el tram que encara és de terra) i acabar d’obrir el carrer Rosselló, per tal de fer-lo arribar des del carrer Nou fins al carrer Quintans.

La Generalitat ha donat la subvenció per la totalitat de l’import demanat i previsiblement aquest diners arribaran l’any que ve. 

Feu clic aquí si voleu veure la memòria valorada d’aquesta actuació.

Millora de l’espai de can Lluent
L’actuació contempla el tancament de l’espai que queda a sota de la plaça, amb l’objectiu que pugui ser utilitzat per les entitats del poble per fer-hi activitats, però també com a aparcament de vehicles de l’Ajuntament i magatzem municipal.

El projecte pel qual es va demanar una subvenció de 55.340,95€ té un pressupost de 81.444,24€. En aquest cas, la Generalitat també ha concedit la subvenció per la totalitat de la quantitat demanada i els diners arribaran, previsiblement, durant el 2023.

Feu clic aquí si voleu veure la memòria valorada d’aquesta actuació.

Millora d’equipaments esportius (ampliació de l’edifici dels vestidors del camp de futbol)
L’actual edifici fa 80 metres quadrats i el projecte pel qual es va demanar finançament preveu fer una ampliació de 60,5 metres quadrats pels dos costats del volum existent. Per un costat es preveu construir un magatzem de 10,5 metres quadrats i per l’altre costat, una sala d’activitats amb serveis adaptats per a discapacitats, de 50 metres quadrats.

El projecte té un pressupost de 71.843,39€ i la Generalitat ha concedit subvenció per la totalitat dels diners que va demanar l’Ajuntament (64.695,05€). Previsiblement, aquests diners arribaran al 2024. 

Podeu veure aquí la memòria valorada de l’actuació.

Podeu consultar aquí la resolució provisional de concessió de subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024, que es va fer públic ahir.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.