Dissabte comença l’Esplai, al Centre Cívic

El proper dissabte 3 d’octubre començarà a funcionar l’Esplai per a nens i nenes de primer de primària fins a segon d’ESO (inclosos).

Com a novetat, i per tal de garantir les distàncies de seguretat, l’Esplai es farà a la sala de ball del Centre Cívic i no a l’edifici de la biblioteca, com es feia habitualment. A més a més, l’ús de mascareta serà obligatori per a totes les activitats.

L’horari per a nens i nenes de primer fins a quart de primària és de 16h a 18h; mentre que l’horari per a nois i noies de cinquè fins a segon d’ESO és de 18h a 20h.

Com que les places són limitades, s’aplicarà el següent criteri per prioritzar:

  • En primer lloc s’acceptaran les sol·licituds de nens i nenes que ja van participar a l’Esplai de l’any passat.
  • En segon lloc s’acceptaran les sol·licituds de nens i nenes empadronats al poble.
  • En tercer lloc s’acceptaran les sol·licituds de nens i nenes que vagin a l’escola del poble, tot i que visquin en altres municipis.
  • Finalment, si encara queden places disponibles, s’acceptaran la resta de sol·licituds.

Per poder assistir a l’Esplai és indispensable omplir el formulari autoemplenable que trobareu aquí i enviar-lo a actiescola@actiescola.cat abans de l’inici de l’activitat.

El proper dissabte 3 d’octubre començaran els nens i nenes que ja van assistir a l’Esplai de l’any passat; mentre que la resta d’usuaris, un cop validada la seva plaça, podran començar a partir del 10 d’octubre.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar directament amb Actiescola, mitjançant el correu electrònic indicat anteriorment o per telèfon 972805525 (de 9h a 16.30h)

Durant la Junta de Govern de 28 de setembre, l’Ajuntament va adjudicar a Actiescola la realització de l’Esplai pel curs 2020-2021 per import de 7.453,60€ (iva inclòs).

L’Ajuntament està fent gestions amb als pobles veïns i el Consell Comarcal per poder oferir també l’Espai Jove, per a nois i noies més grans.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.