Casals d’estiu 2017 a Palau-saverdera

Ja estan obertes les inscripcions per participar en els casals municipals que organitza Fundesplai aquest estiu a Palau-saverdera i el proper divendres 12 de maig a les 17h es farà una reunió informativa a la sala de conferències del Centre Cívic.

Per a nens i nenes de P3 a P5 hi ha un Casal Ple d’Emocions: a partir de contes, els participants treballaran sentiments, emocions i habilitats com la por, la ràbia, l’empatia o l’autoestima, entre altres. Els nens i les nenes faran una sortida setmanal a la piscina, dues nits a l’escola, participaran en una trobada entre casals, faran excursions per l’entorn més proper, jocs, esports i tallers. Feu clic aquí si voleu més informació sobre aquest casal.

Per a nens i nenes de Primària (de 1r a 6è) hi ha un Casal d’Aventura i Creativitat: activitats diverses, però amb el focus especialment posat en l’aventura, les habilitats artístiques i l’esport. Els nens i les nenes faran una sortida setmanal a la piscina, dues acampades, participaran en una trobada entre casals, faran excursions per l’entorn més proper, jocs, esports i tallers. Feu clic aquí si voleu més informació sobre aquest casal.

Ja podeu fer les inscripcions per a qualsevol d’aquests dos casals a la web de Fundesplai fent clic aquí, fins el proper 9 de juny. Per a més informació, contacteu amb Cristina Martin (cmartin@fundesplai.org / 610710372).

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional cash
    every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details
    simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *