Reunions Públiques

Vídeo i resum de la reunió pública de l'equip de govern (27/11/2016).
Des d'aquí podeu accedir al vídeo de la reunió pública dels regidors de l'equip de govern de Palau-saverdera amb veïns i veïnes del poble. La reunió es va fer el 27 de novembre de 2016 a la sala de conferències del Centre Cívic.

Vídeo i resum de la reunió pública informativa (17/03/2016).
Des d'aquí podeu accedir tant al vídeo com a la notícia municipal de la reunió pública sobre el acord amb la part demandant del Sun Village. En un acte públic que es va celebrar el 17 de març al Centre Cívic, l’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, i l’advocat que representa els interessos de l’Ajuntament, Narcís Pérez, van donar explicacions públiques sobre aquest acord.

Vídeo i resum de la reunió pública de l'equip de govern (06/12/2015).
Des d'aquí podeu accedir tant al vídeo com al resum de la reunió pública dels regidors de l'equip de govern de Palau-saverdera amb veïns i veïnes del poble. La reunió es va fer el passat diumenge 6 de desembre a la sala de conferències del Centre Cívic. Els regidors van parlar de com es van trobar l'ajuntament a l'inici del mandat, quina és la situació actual de l'Ajuntament, dels projectes executats fins ara i d'algunes iniciatives de futur que volen portar a terme.